Дождот не беше пречка за Цеца да не пее на концертот

После долгата пауза  балканска ѕвезда Цеца Ражнатовиќ  одржа концерт во Љубовињ. Ниту силниот дождот кој не престана не и го расипа концертот.  Речиси сите, како во хор со неа ги пееја нејзините хитовит, а таа покажа дека е професионалц. Тука беше и дечкото Богдан Срејовиќ , кој и испрати и порака „Браво љубов“.

Сме имале и повеќе предизвици од дождот. Затоа вечерва пеевме и игравме на дожд и направивме вечер за паметење. Јас заплакала од среќа“,  напиша таа.

Во јули Цеца има концерт и во Пробиштип и во Охрид. По подолго време таа доаѓа на настап во Македонија.

Србија24.ком

Слични Вести
Menu