Наталија Грубовиќ некогаш и сега со својот изглед

Поранешната манекенка Наталија Грубовиќ е на море во Портонови во Црнагора. Таа од таму сподели фотографја со четиригодишната ќерката Натали. Откако ја објави фотографијата, многумина коментираа дека и Натали изгледа одлично, но и дека се забележуваат промеените на лицето.

Натали е прво дете на Наталија, која во 2016 година се омажи со бизнисменот од Нови Сад, Дрен Глушац. Таа својата бременост ја криеше од медиумите и многумина дознаа дури кога стана мајка. Некогашната манекенка се породи во приватна клиника во Скопје.

Слични Вести
Menu