Седум години бара дечко „ПРЕУБАВА СУМ, МАЖИТЕ СЕ ПЛАШАТ ДА МИ ПРИЈДАТ“

Селин Сентино од Швајцарија копнее за сериозна врска, но не може да најде момче. Откако го подобри својот изглед со пластична хирургија, таа тврди дека мажите се плашат да разговараат со неа затоа што е убава.

Селин Сентино (26) од Цирих има над половина милион следбеници на Инстаграм, но и покрај тоа, седум години е без љубов.

Таа досега потроши над 25 илјади долари на операции за да го подобри својот изглед, а сега вели дека е убава и дека мажите се плашат да и пријдат поради тоа.

„Излегувам со пријателите и мажите ме гледаат, ме голтаат со нивните очи, но кога ќе се насмеам за да ги охрабрам да дојдат, тие никогаш не го прават тоа. Понекогаш приоѓаат во клуб но тие се обично толку пијани што можам да разговарам со нив.“, се пожали таа.

„Тие секогаш се толку срамежливи, но кога ќе почнеме да разговараме и ќе видат дека сум и јас, малку се релаксираат. Велат дека имам силна аура и дека можат да го почувствуваат моето присуство во собата дури и ако не ме гледаат “, рече таа.

Вели дека не посветува толку многу внимание на својот изглед, бидејќи во младоста честопати ја задевале поради изгледот.

„Порано бев многу несреќна, мислев дека сум грда и се чувствував заробена во моето тело. Досега ги зголемив градите трипати и ставав полнила на лицето на секои неколку месеци. Мама вели дека не ми треба, но мислам дека таа е само загрижена за операциите, сето тоа е за моето тело. Конечно сум задоволна со моето тело и како изгледам, имам многу на пријатели и прекрасно семејство, само ми недостига момче со кое би го споделила сето тоа“, заклучи таа за Дејли Меил.

Слични Вести
Menu