Актер живее со две жени, една за парни, друга за непарни во кревет, ВО НЕДЕЛА ТРОЈЦАТА

И покрај општо прифатеното, но и непишано правило дека трето лице е вишок во врската, ова не важи за Џастин, Клер и Кејти. Триото е тука, всушност – идеална комбинација.

Актерот Џастин Рапл (38) и неговата долгогодишна партнерка во вонбрачна заедница Кејт (39) живееле долго време со чувство дека нешто им недостасува во врската. Подобро речено – некој.

Потоа се сретнале со извршниот директор за маркетинг во компанија во која двајцата се заљубиле. Верувале или не, таа им возвратила на двајцата и тие биле подготвени да започнат луда и незаборавна авантура.

Кејт била повеќе за Клер отколку за Џастин. Актерот, кој работи како дублер позајмување на глас  за најголемите холивудски ѕвезди, тврдел дека тоа ќе им наштети на двајцата во кариерата, бидејќи Кејт е почитуван агент за недвижнини во Лос Анџелес.

Слични Вести
Menu