Го начекала дечкото со друга, па убаво ги подбрала!

Инцидентот што се случил меѓу една двојка ескалирал до таа мера што морала да реагира и полицијата. Имено, инциденот се случил откако девојката по име Дениз го „начкала“ дечкото во друштво на друга девојка, што во истиот момент ја разбеснело и ја направило агресивна.

Таа почнала да ја кубе соперничката, а него да го гризе, па полицаецот бил присилен да реагира и да спречи поголем судир.

– Навистина Фреди? Навистина ќе застанеш на нејзина страна? Се ти дадов, се – викала вознемирената девојка, која не и било гајле што сцената ја гледаат еден куп луѓе.

Слични Вести
Menu