Урбан тренд, патики со бели чорапи

Еден од трендовите што се издвојува во областа на уличната мода е лежерна комбинација идеална за градот, а вклучува претежно спортски елементи со ретро работи како тексас јакни

Модната формула која ја сакаат урбаните девојки вклучува патики, чорапи, шапка и краток топ. 

Слични Вести
Menu