Сораја слабо математиката, ЈА ПРАШАА КОЛКУ 5 по 7, се измори од погрешни одговори

Математиката е природна наука, но не му оди секому од рака, особено не на старлетите.

Старлетата Сораја Вучелиќ не се покажа најдобро кога ја запрашаа да помножи некои броеви.

За нејзиното незнаење, таа се правдаше со замор по петтото интервју.

Иако беше добро расположена за време на целото снимање, Сораја не се прослави одговарајќи на наједноставното прашање -колку е 5 помножено со 7. Таа се обиде неколку пати, но не го кажа точниот одговор.

– Јао, те молам, немој! – рече збунета на крајот од Сораја.

Слични Вести
Menu