МАГНЕТ ЗА МАЖИ: За оваа убава Романка велат дека е ФАТАЛНА

Поради нејзиниот егзотичен изглед, манекенката се појави во бројни кампањи, серии, телевизиски емисии, но и музички спотови.

Романката Мадалина Генеа (33), која живее и работи во Италија, е мајка на Шарлот (5), а пред се е манекенка, а потоа и актерка. Нејзината убавина е опишана како „нереална“ и е вистински магнет за мажи.

Таа започна да се занимава со моделирање кога имала само 15 години. Своите први ревии ги направи во Милано, каде и денес живее.

Слични Вести
Menu