Баталила хемија И ПОЧНАЛА ДА СЕ СОБЛЕКУВА НА ИНТЕРНЕТ, си купила куќа и Мустанг

Хемичарката Морган Дојн одлучила да ја замени својата научна кариера со соголување – со цел да заработи пари.

Со парите заработени од продавање на свои фотографии на Интернет, си купила автомобил од соништа и куќа со пет спални, откако за само 18 месеци заработила 300.000 фунти објавувајќи свои топлес фотографии на „OnlyFans“.

Таа има само 24 години и го отворила својот профил откако видела колку заработуваат други жени што ги познава.

Слични Вести
Menu