Ќерката е убавица која личи на таткото

Осумнаесетгодишната ќерка на Кетрин и Мајкл Даглас зрачи со благодатта на нејзината мајка, но не може да се негира дека таа сè уште изгледа повеќе како женска помлада верзија на 76-годишниот актер.

Карис Зита Даглас денес има 18 години и скоро заврши средно училиште за меѓународна диплома. Мајката Кетрин, таткото Мајкл и 20-годишниот брат Дилан гордо присуствуваа на доделувањето, што Кетрин Зита Џонс го сподели на својот Инстаграм профил.

Слични Вести
Menu