57-годишна жена позираше во костими за капење, изгледа беспрекорно

За Кети Џејкобс времето како да застанало. 57-годишната Американка стана најстариот модел кој има позирано за издание на Sports Illustrated посветено на костими за капење.

„Во овој момент поблиску сум до 60, отколку до 50 години. Па, прекрасно е чувството што сум во списанието Sports Illustrated Swimsuit, претставувајќи ги дамите на моја возраст“ – вели Џејкобс.

Фотосесијата била снимена во Тампа, Флорида.

Слични Вести
Menu