Тренд за најхрабрите: Сина шминка за кафеави очи

Колку и да ве асоцира на кич и застарено, сината шминка на очи летово е хит помеѓу девојките со кафеави очи.

Темно синиот туш, индиго сината сенка, па дури и синиот туш треба да се најдат во несесерот, ако сте храбри и подготвени да експериментирате.

Слични Вести
Menu