Јелена Карлеуша во зебра

Екстра долгите фустани се повторно во тренд, посебно за оваа летна сезона. Најмногу експонирани се оние со животински отпечатоци по целата површина, но треба да се внимава затоа што тие не стојат на секого.

А, на Јелена Карлеуша се‘ и стои. Таа е промоторка на трендови, па во едно од последните нејзини изданија носи долг фустан со дезен на зебра. Разголен во горниот, а широк во долниот дел. Го комбинирала со екстра високи потпетици.

Слични Вести
Menu