Не пропуштајте – уживајте во базенот збогатен со морска сол во „Хотел Тино“

И ова лето може да уживате во базенот збогатен со морска сол во Хотел Тино.

„Дозволете Вашиот одмор во Охрид да биде комплетен, препуштете се на вистинско уживање во богата понуда и врвната услуга“, велат од  Хотелот.

Инаку Хотелот Тино е надалеки познат по својата гостопримливост, услуга, квалитетна и разновидна храна, како и мирен амбиент за одмор на душа и тело.

Гостите кои престојувале или го посетиле овој хотел, секогаш заминале задоволни со уверување дека повторно ќе се вратат.

„Ви Благодариме на сите кои сте не посетиле и да се се гледаме уште многу, многу години“, велат од  менаџерскиот тим на хотелот.

Хотелот „Тино“, претставува спој на традиција и квалитет и амбиент кој ја смирува душата. Хотел Тино модерен и атрактивен хотел , дизајниран да ги задоволи сите стандарди и желби на гостите.

Оние кои еднаш го посетиле велат дека „Тино“ е „Вистински дом- далеку од дома“.

Во склоп на хотелските капацитети кои работат под брендот „Хотел Тино, работи и реномиран ресторан во кој ќе ги најдете највкусните јадења.

Слични Вести
Menu