Што ќе се случи ако цел месец се туширате со ладна вода?

Ладниот туш можеби не им е омилен на повеќето луѓе – би избрале топла вода за бањање и релаксација, но ладен туш одвреме-навреме е одличен избор.

Имено, туширањето со ладна вода носи многу бенефити за телото.

Сепак, што што ќе се случи ако цел месец се туширате со ладна вода?

Слични Вести
Menu