На Марјана и го „утнале“ фотошопот

Чудна форма на ногата има познатата манекенка Марјана, на една од нејзините објави на Инстаграм.

Како што се гледа на фотографиите Марјана седи на скала, а ногата и добила некое чудно изобличување кое сигурно не е реално и е последица на програм за корекции на фотографии.

Слични Вести
Menu