(ВИДЕО) Кога кумата ќе запука со пиштол на свадба

На свадбите кумата е специјално задолжена за добрата атмосфера, а на една венчавка во Србија таа ги оправда сите очекувања, па и повеќе од тоа.

На социјалните мрежи се појави видео од венчавката, која наводно била во околината на Шабац, каде може да се види како кумата ги забавува гостите и истовремено пука со пиштол.

https://www.instagram.com/p/CR5-S8cDZ46/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Имено, таа во еден момент на венчавката го фаќа микрофонот и ја пее „Potpoiću ovaj splav” од Стоја, а пиштолот го држи во другата рака. Потоа го крева оружјето високо во воздух и почна да пука.
Гостите со ентузијазам го следеа целиот настап, а после тоа, група од присутните, меѓу кои и кумата скокнаа во базенот, не грижејќи се за елегантните костуми.

Слични Вести
Menu