Ќе се снима филм за Шумахер поддржан од неговото семејство

Од несреќата што му се случи додека скијаше, речиси ништо не се знае за Михаел Шумахер. Тоа наскоро може (можеби) ќе се промени.

Нетфликс ја објави премиерата на филмот за Михаел Шумахер за 15 септември годинава.

Според најавите на компанијата, ова е прв филм за Шумахер кој беше поддржан од неговото семејство.

„Тоа ќе ви даде уникатен увид во животот на седумкратниот шампион во Формула 1“ , рекоа тие од Нетфликс.

Слични Вести
Menu