Видео-Борис Џонсон во борба со чадорот

Борбата на Џонсон со чадорот ги потсетила корисниците на Твитер на еден настан од пред неколку дена, кога премиерот мокар до гола кожа, и покрај чадорот, давал интервју за една телевизија.

Принцот од Велс прилично се забавувал со борбата на британскиот премиер Борис Џонсон со непослушниот чадор.

Борис Џонсон бил фатен во борба со чадор додека по многу ветровито и дождливо време заедно со принцот Чарлс присуствувал на отворање на споменикот на полицајците во Националниот меморијален парк во Стафордшир.

Слични Вести
Menu