(ВИДЕО) Додека другите врескаат тој “мртов – ладен” се вози на ролеркостер

Неговата компилација на видеа стана вирална на Интернет и многумина се прашуваат како му оди од рака. Некои шпекулираат дека е пилот, но тој професионално се занимава со снимање. Покрај тоа, тој е голем љубител на адреналинот, иако според изразот на лицето тоа не можеме да го прочитаме.

Тој има само едно објавено видео на Тик Ток поради кое го следат речиси 300 илјади луѓе. Тони до солзи ги насмеа луѓето ширум светот поради својот пресериозен израз на лицето додека се вози на ролеркостер.

Слични Вести
Menu