ШТО Е СО ПЕЈАЧИВЕ?! Раста се искарал со фан, па обезбедувањето го затепало момчето

По инцидентот на настапот на Џала Брат и Буба Корели во Ниш во кој беше претепано момче од публиката, истото се случило и на гостувањето на Раста во Црна Гора. Како што се гледа во видеото се почнало откако Раста се искарал со фан, по што скокнало обезбедувањето и го удрило во глава момчето.Инаку, распрвата траела неколку минути, а Раста зборувал на микрофонот да го чујат сите. Наместо да ја смири топката, Раста кога обезбедувањето го удрило момчет само се тргнал настрана.Погледнете ја оваа немила сцена по која е логично да се постави прашањето – Што е со пејачиве и за кого постојат тие?!

Слични Вести
Menu