ВИДЕО-Eдно попладневно спиење во градинка во Италија

Во овие топли денови воспитувачите на деца во една детска градинка во Италија, измислиле иновативен начин како да ги забавуваат децата во градината на самата градинка.

По играта која траела неколку часови сите деца заспале слатко на бебешки душеци кои биле обезбедени од градинката.

https://www.facebook.com/watch/?v=247703787159020
Слични Вести
Menu