Овој човек забележа жеднa верверица, а потоа направи нешто што го воодушеви светот

Еден човек го омекна светот со својот гест.

Имено, тој и дал на жедната верверица да пие вода од неговото шише. Животното го држеше шишето со шепите, додека човекот се обидуваше да го направи овој процес што е можно поедноставен.

На Интернет постои ентузијазам за снимање на споменатата сцена, а за кратко време собра скоро 5 илјади лајкови.

Слични Вести
Menu