Само Северина може да има ваков стајлинг

Ја знаете старата изрека: „На убава жена се ѝ стои добро!“, па, токму и за тоа станува збор.

Северина (49) деновиве одржува концерт по концерт, а зад неа е уште една успешна свирка.
За оваа изведба пејачката носеше зебрасто трико во жолта боја, над кое носеше широки сиви панталони исечени на задникот, додека на нозете имаше високи потпетици.

Ваквата необична комбинација може да се толерира само на сцена или за време на јавен настап, никогаш за време на излегување во град или при изведување секојдневни активности!

Велиме само Северина може да го стори тоа, бидејќи потенцираме, се работи за необична сценска комбинација, која се толерира во светот на шоу-бизнисот.

Слични Вести
Menu