Свадбата на Парис Хилтон ќе биде тридневен настан

40-годишната наследничка на синџир луксузни хотели се вери со Картер Реум на почетокот на оваа година, а сега таа навестува дека ќе се случуваат „многу работи“ во текот на прославата на бракот, поради што ќе се прошири на неколку дена.

Парис Хилтон гостуваше во „Тунајт“ со Џими Фалон, кога откри дека свадбата ќе биде како тридневен настан и ќе има многу работи.

Прашана за многуте облеки што ќе ги носи, таа одговори: „Многу фустани. Веројатно 10 – сакам промени во облеката”.

Кога Џими ја праша дали венчавката ќе се емитува на телевизија, таа потврди: „Да“.

Слични Вести
Menu