Најголемата авганистанска ѕвезда едвај спаси жива глава

Радикалните талибанци кои ја освоија државата во Авганистан се толку радикални што многумина граѓани сакаат да ја напуштат земјата, додека други очајнички едвај спасија жива глава.

Она што светот го остави во неверување беа снимките од американските воени авиони каде што имаше голем број на луѓе кои бегаа од земјата. Една од нив беше и пејачката Арјана Сајед која едвај спаси жива глава од радикалците.

Слични Вести
Menu