Спобудалете го во кревет: Секси потези на искусните љубовнички

Постои непишано правило дека патот до машкото срце се крие под чаршавот. Затоа ви предлагаме неколку начини како тотално да го сполудите.

Изненадете го

Влезете во соба без ништо да кажете, откопчајте му ги панталоните и тргнете во акција. Мажите сакаат слатки изненадувања.

Спремете му десерт

Десертот можете да го оставите и за во спалната соба. Полијте го со шлаг и изедете го од неговото тело.

Играјте улога

Играњето улоги е популарно кај многу парови. Облечете се како безобразна медицинска сестра или слугинка – тоа ќе го изненади и ќе го возбуди.

Поза 69

Мажите ја сакаат оваа поза, затоа што им обезбедува двојно задоволство.

Пружете му еротска масажа

Намачкајте го со лосион и измасирајте го. При масажата полека движете се кон неговите чувствителни делови, а потоа преминете и на интимните места.

Грицкајте му го увото

Увото на многу мажи им е ерогена зона, па не заборавајте да обрнете внимание на тој дел од телото за време на предиграта.

Дадете му комплимент

Мажите сакаат да бидат пофалени. Кажете му дека е добар љубовник – тоа уште повеќе ќе го возбуди и мотивира.

Бидете груби

Заборавете на нежности – мажите сакаат грубо и валкано. Плескајте го по задникот и гребете го со ноктите по грбот и рамениците.

Зборувајте валкано
Мажите сакаат кога жената им зборува безобразно. Тоа дополнително ја буди нивната фантазија.

Слични Вести
Menu