(ВИДЕО)„Koпнена јахта“ камп возилото на „Мерцедес“ чини два милиони евра

„Мерцедес“ го прозведе можеби најлуксузното камп возило. Наречено „компена јахта“ и тоа со право. Ова возило нема што нема. Спална соба со 55 инчен телевизор, солрен кров, резерворар за вода, генератор за струја.

Кујната е со сите елементи, машина за садови, фурна, микробранова печка и Миеле фрижидер.

Луксуз за сите пари

Слични Вести
Menu