Станија имала сообраќајка со камион на враќање од Италија со дечкото!

Старлетата Станија Добројевиќ вчера не успеала да дојде на снимките на профилот за влез во „Задруга 5“ бидејќи доживеала несреќа.

Станија и нејзиното момче Марко Марковиќ доживеале сообраќај кога се враќале во Нови Сад од Италија.

– Не возев јас, туку Марко. Се враќавме од морето. Камионот целосно ја изгреба едната страна од нашиот автомобил. Фала му на Бога, добро сме, но автомобилот беше уништен. Сега сум спречена да дојдам во Белград, но еве ме деновиве – вели Станија

Слични Вести
Menu