Ќерката на Неда Украден не е пејачка, но заработува колку нејзината мајка

Пејачката Неда Украден најмногу време во последниот период поминува со семејството, особено со својата ќерка и внуците.

Нејзината ќерка иако не е јавна личност често медиумите се интересираат за неа.

Станува збор за Јелена Миновиќ која има три деца, близнаците Александра и Неда и синот Душан.

Слични Вести
Menu