Маж направи огромно срце од овци за неговата покојна тетка да може да го види од рајот

Маж, кој поседува фарма, поради ковид рестрикциите во Австралија не можеше да присуствува на погребот на својата тетка, па одлучи на уникатен начин да ѝ изрази почит.

Бен Џексон стратешки им постави храна на овците и направи огромно срце, а неверојатниот момент беше снимен со дрон. Тој вели дека се надева дека неговата тетка Деб ќе може да го види срцето од рајот.

https://www.instagram.com/p/CTANI_glBSS/

Слични Вести
Menu