Таткото на Ники Минаж ја запалил куќата додека таа и мајка ѝ биле внатре – Драматични факти од животот на славните дами

Несреќното детство на Ники Минаж

Велат дека не постои бизнис како шоу-бизнисот, но покрај парите и славата, тој со себе носи и мрачна, непријатна страна која сите се обидуваат да ја скријат по секоја цена.

Уште додека била мала, Ники била сведок на секојдневното насилство помеѓу нејзините родители. Таа има изјавено дека гледала како нејзиниот татко секојдневно физички ја малтретира мајка ѝ.

Еден ден, татко ѝ ја запалил куќата додека таа и нејзината мајка биле сè уште внатре. За среќа, двете успеале да избегаат без посериозни последици, а на големо изненадување, денес односот со нејзиниот татко ѝ е прилично добар.

Слични Вести
Menu