(Видео) Протекоа првите снимки од „свадбата на годината“ во Сараево на која кум беше Ердоган

Во Сараево се одржа свадбата на годината. Јасмина Изетбеговиќ и Шамил Хумашкиќ го имаа Реџеп Таип Ердоган за свој кум, а нивниот втор кум (како и тие самите) останаа во сенката на турскиот претседател.

Босанските медиуми пишуваат за вториот кум на младенците, кој на венчавката пристигнал во кариран костум. Вториот кум на младенците е исто така интересен и има врски со Турција.

Во Сараево се одржа свадбата на годината. Јасмина Изетбеговиќ и Шамил Хумашкиќ го имаа Реџеп Таип Ердоган за свој кум, а нивниот втор кум (како и тие самите) останаа во сенката на турскиот претседател.

Босанските медиуми пишуваат за вториот кум на младенците, кој на венчавката пристигнал во кариран костум. Вториот кум на младенците е исто така интересен и има врски со Турција.

Медиумите од БиХ пишуваат дека младенците и нивните гости славеле до доцна во ноќта, а во еден момент ја пееле „Да те није, Алија“.

Слични Вести
Menu