Ќерката на Мајкл Џексон проговори за детството: Татко ми сакаше да бидам среќна

Парис Џексон, ќерката на кралот на поп музиката, Мајкл Џексон, во разговор за магазинот Rolling Stone проговори за својот однос со татко и додека бил жив. Таа изјави дека со неговата смрт го загубила единственото нешто што и било важно во животот.

„Во животот ми внесе само радост“ , рече Парис која девет тетоважи на своето тело му ги посвети на својот татко.

Ќерката на Мајкл Џексон раскажа дека тој секогаш и велел дека може да биде поголема ѕвезда од него ако сака, но дека е исто така во ред и ако не го сака тоа.

„Само сакам да бидеш среќна, така ми велеше“ , раскажува Парис.

Слични Вести
Menu