(ВИДЕО) Складиште во Лондон со 175 класични автомобили за продажба

Неверојатната колекција за продажба во Лондон составена од околу 175 класични автомобили, вклучувајќи модели од BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Porsche и многу други. Би земале ли нешто за себе?

Слични Вести
Menu