Актерот Тони Михајлоски се кандидира за Градоначалник на Куманово!

Кандидатот за градоначалник на Куманово, актерот  Тони Михајловски со „егзактен пример“ покажа зошто решил да се се кандидира за градоначалник на неговиот роден град на претстојните локални избори.

Тони се пожали дека од изутрина цело Куманово немало вода и оти денеска ни кафе, ни во тоалет… Само ќе има многу нетуширани низ градот.

Еве го неговиот фејсбук статус:

Слични Вести
Menu