(ВИДЕО)Мајката и синот направија незаборавен дел од сведбената веселба

Кога излегоа на подиумот, започнаа со класична традиционална песна која наскоро се претвори во многу побрза музика, која ја придружуваа со интересни танцови потези.

Тие го започнаа својот настап со песната на Луис Армстронг “What a Wonderful World”, а потоа песната беше прекината и заменета со песната на Мајкл Џексон “Billie Jean”. За да ги зовријат работите уште малку, тие заиграа на песната на Бијонсе „Single Ladies“, а потоа аплаузот стана најсилен.

Слични Вести
Menu