Научниците предвидуваат смртоносна соларна бура во 2025 година

Научниците предвидуваат смртоносна соларна бура во 2025 година. Сончевиот Систем сега е во средината на она што научниците го нарекуваат Сончев циклус 25.

Отсега, до 2025 година, Сонцето ќе станува сѐ поголема закана. Во видеото Unveiled се објаснети некои од предвидувањата на научниците дека Земјата може да се движи кон проблематична фаза и сето тоа е „благодарение“ на Сонцето.

Обично сметавме дека астероидите се тие кои се најопасни за планетата Земјa.

Слични Вести
Menu