(Видео) Девојка дојде на аеродром во бикини

Видео од девојка која шета на аеродром во бикини, е хит на Инстаграм. Таа брза меѓу патниците за да го фати летот, па не забележува дека ја снимаат. „Она кога имаш журка на базен на пладне, а летот ти е во 4 попладне“, се шегуваат на социјалните мрежи и додаваат: „Па, добро, барем носи маска за заштита“. Видеото има преку 50.000 прегледи.

https://www.instagram.com/p/CTXWc_zs4-3/

Слични Вести
Menu