(Видео) Одмазда на работникот кон шефот за неисплатени плати: Требаше да плати, или да го заклучи автомобилот

Видеото за одмазда на работниците во Велика Британија е објавено на социјалните мрежи и досега е прегледано од 26 милиони луѓе.

Тие буквално ја уништија внатрешноста на автомобилот на нивниот шеф со полнење со пур пена.

Како што рекоа, причината е неисплатена плата.

„Требаше да не плати, нели? Или барем заклучете го автомобилот “, рекоа револтираните работници на крајот на нивната одмазда, кои го„ украсија “автомобилот на шефот со противпожарна пена, но и со полиуретанска пена што се користи во градежни работи.

Слични Вести
Menu