(Видео)Тинејџерот ископал пештера во градината заради расправија со неговите родители, има греење и Wi-Fi

Кавгите со родителите не се непознати, но во адолесценцијата тие се малку поинтензивни кај некои семејства.

Андрес Канто, тинејџер од Шпанија, по расправија со неговите родители, копал дупка во градината на семејната куќа шест години, со цел да живее во неа. Копаше секој ден по училиште, во слободно време. Пештерата е длабока три метри, има греење и Wi-Fi. Андрес објави видео од својата пештера на социјалните мрежи.

Андрес сега има дваесет години и е задоволен од својата работа, но не може да разбере зошто копал пештера во својата градина шест години.

Кавгите со родителите не се непознати, но во адолесценцијата тие се малку поинтензивни кај некои семејства.

„Моите родители сакаа да ја сменам облеката за да одам во селото, но јас сакав да носам тренерка што сакав да ја носам дома, и тогаш решив да копам во градината“, рече Андрес Канто.

Андрес Канто имал 14 години во 2015 година кога неговите родители му рекле дека не може да излезе од куќата во тренерка.

Изнервиран и депресивен, започнал да копа дупка во градината. Тоа копање траеше шест години и тој создаде своја оаза во која има дневна соба и бања.

Слични Вести
Menu