Се надеваше да биде со него во брак, но љубовта згасна – Ксенија ја раскина долгата врска, а сега е во љубов со три години помладо момче – добро познат на јавноста!

Крај на големата љубов!

Поранешното момче на Ксенија Кнежевиќ во нејзиниот живот бил речиси цел живот, а по пет ипол години љубов, врската межу нив наводно е завршена.

Иако за својот емотивен живот многу не зборувала во јавноста, Ксенија Кнежевиќ не криеше дека е во емотивна врска со Никола, кој го познава цел живот.

– Момчето со кого се забавувам го познавам цел живот. Прво се дружевме, па потоа се роди љубовта меѓу нас. Пет години сме заедно и мислам дека тој ќе биде за кого ќе се омажам.

Не планирам наскоро брак ни деца, затоа што сме млади. И двајцата сме фокусирани на кариерата, но кога ќе дојде време за тоа, ќе се омажам, нема да бегам од тоа, збоувала своевремено Ксенија за медиумите, сигуна за својот однос со Никола.

Сепак Никола наместо сопруг стана поранешено момче на Ксенија Кнежевиќ, а причината за нивната разделба, како што пишува српскиот Курир била тоа што со партнерот се одалечила.

Таквата врска на Ксенија повеќе не и одговара на нејзиниата енергија, туку сакал да ја имаа таа страст и заљубеноста како што ја имале на почеткот.

Врската ја прекинале мирно, а пејачката изјавила дека некое време сака да биде сама и да се посвети на себе си и на кариерата.

Меѓутоа, тогаш кога најмалку се надеваш, нејзиното срце го освоил три години помладиот актер, Павле Менсур, со кого од неодамна е во врска.

Слични Вести
Menu