Марина Туцаковиќ во лоша состојба, приклучена на респиратор

Наводно, здравствената состојба на Марина Туцаковиќ се влошила, откако било откриено дека Ковид тестот е позитивен, пишуваат белградските медиуми.

Марина била префрлена од приватна клиника во клиничката болница „Драгиша Мишовиќ“, која е во  „ковид“ системот, и таму, според извештаите на медиумите, била поврзана со респиратор.

Битката на Марина со ракот на дојката трае долго време, а нејзиниот син Милан Лаша Радуловиќ на Твитер откри дека ракот метастазирал во црниот дроб, белите дробови, мозокот и коските.

Марина, која со години се бореше со ракот, вчера и се влошила состојбата, за што се дозна кога нејзиниот син Милан Лаша Радуловиќ побара помош преку социјалните мрежи.

По тешко гушење, Марина била хоспитализирана во приватна белградска клиника, каде била поврзана со кислород, а наскоро пристигнале и резултатите од нејзиниот тест за Корона, кој што покажал дека е позитивна.

За сега нејзиниот син нема објавено никакви нови информации за состојбата на Туцаковиќ.

Слични Вести
Menu