Бен Афлек со пофални зборови за Џеј Ло

Бен Афлек ѝсе восхитува на својата партнерка Џенифер Лопез за нејзиниот ефект врз светот, во најново интервју каде за првпат проговори за неа.

48-годишниот актер истакна дека многу ја цени својата партнерка: „Можам само да стојам настрана и да ѝ се восхитувам со почит“.

Во разговор со AdWeek, тој рече: „Од прва рака ја видов разликата што ја претставува, и тоа го гледам одново и одново, жени афроамериканки ѝ приоѓаат на Џенифер и ѝ кажуваат дека таа за нив е пример за силна и успешна жена која го бара својот фер удел во светот на бизнисот.“

Тој додава дека е воодушевен од ефектот на Џенифер врз светот.

„Најмногу, како уметник, можам да снимам филмови што им се допаѓаат на луѓето. Џенифер инспирира огромна група луѓе да чувствуваат дека имаат место на масата во оваа земја.

„Тоа е ефект што го имаа неколку луѓе низ историјата, еден што никогаш нема да го запознам и еден лик кој можам само да стојам покрај него и да му се восхитувам со почит,“ рече Бен, алудирајќи на старо-новата љубов.

Слични Вести
Menu