ПЕТ ЕРОГЕНИ ЗОНИ КОИ ВОДАТ ДО НЕВИДЕНО ЗАДОВОЛСТВО!

Врвот на главата

Полн со нервни завршетоци, врвот на главата е една од најдобрите непознати ерогени зони.

Зглобовите

Тука ретко сме допрени, па зглобовите содржат одредено ниво на табуа. Тие се, исто така, „на пат“ кон поинтимни делови од телото, така што, исто така, придонесуваат за возбуда. Можете лесно да ги поместите прстите околу зглобовите, ќе почувствувате дека кожата малку се буди.

Колена

Тоа е област зад коленото, точно на свиокот на ногата, каде што кожата е нешто помека. Исто така, тоа е место каде што ретко се допираат, што значи дека чувствуваме мала брзина на возбуда кога некој ќе не допре таму.

Има многу нерви таму, што значи дека ова е многу чувствителна област. Лесните допири добро функционираат и овде.

Прсти

Многу луѓе не сакаат да ги допрат нозете, но прстите на нозете не се само за луѓе со фетиш, тие всушност можат да бидат исклучително секси место за почеток на предиграта. Иако некои се скокотливи во најмал допир, многумина уживаат кога ги допираат или бакнуваат прстите.

Стомакот

Вашиот стомак е близу до вашата главна ерогена зона, така што чувството на исчекување може да биде исклучително возбудливо.

Стомакот е исто така добро место за играње со температурата. Обидете се да чувате нешто ладно или топло во устата, а потоа бакнете го стомакот на партнерот

Слични Вести
Menu