Лила Филиповска со емотивна честитка за 27-иот роденден на синот

„Еден живот една љубов… син, другар, поддршка, заштитник веќе 27 години… Ете затоа сум толку силна…“, ја зaпочнува Лила честитката за својот наследник од кого објави невидени фотки од детството.

Водителката Лила Филиповска денес (24.09) му го честиташе роденденот на синот Филип.

Со зборови полни емоции и фотографии од низа настани заедно, како и фотографии од детството на Филип, таа му упати емотивна честитка на Фејсбук.

Слични Вести
Menu