На годишнината од смртта на Тома Здравковиќ, починал брат му!

Третиот брат на Тома Здравковиќ, Иван за кого речиси никој не знаел починал вчера во 90. година од животот. Иван живеел во Панчево и бил некогашен цариник.Тој, како што наведуваат медиумите во соседството, имал тешка операциј и до неодамна била во болница.– Ве молам имајте разбирање, татко има 90 години, не е момент да зборува, особено затоа што неодамна го скрши колкот и можете да замислуте како се чувствува, рекол неговиот син неодамна кога новинарите се обиделе да дојдат до него и да земат изјава по повод филмот снимен според животот на славниот пејач Тома Здравковиќ.

Слични Вести
Menu