Ќерката на Снежана Савиќ израсна во вистинска убавица

Српската актерка Снежана Савиќ домашната јавност ја знае по бракот со режисерот Драгослав Лазиќ, од нивната љубов се роди ќеркичката Анита.

Анита Лазиќ дипломирала на Факултетот за политички науки, а сепак, како ќерка на нејзините родители, својата животна професија не ја пронајде во актерството. По неколку значајни улоги во сериите „Сељаци“ и „Ѕвездара“, ќерката на Снежана Савиќ се врати на својот повик и денес таа успешно се занимава со новинарство.

Како изгледа Анита денес, во јавноста е познато, меѓутоа, кога била девојче, нејзината мајка сакал да ја заштити од љубопитните очи, со оглед на тоа што нејзината кариера во тоа време била во зенитот.

Сега, на социјалните мрежи кружи ретка заедничка фотографија на мајката и ќерката од периодот кога Анита беше девојче.

Слични Вести
Menu