ГОРИ АМЕРИКА: ТЕА ТАИРОВИЌ НАПРАВИ ЛУДИЛО ВО ЊУ ЈОРК (фото/видео)

Пејачката Теа Таировиќ ја нарекуваат “кралица на бакшишот“. Како и не би била, кога знае како да го извлече, зашто на публиката и го знае фетишот. Теа настапува речиси секојдневно и прави невидена атмосфера, што го докажуваат и видеоснимките од нејзините настапи.

Имено, таа моментално е фолк пејачка по која има најголема побарувачка за на приватни прослави, за што сведочат објавите на нејзиниот Инстаграм.

И не само во регионот туку и по цела Европа, а и преку Атлантикот.

Слични Вести
Menu