Дали ова е најубавата фудбалерка во светот?

Дебатата за тоа дали женскиот фудбал е толку атрактивен како 11 мажи што бркаат топка, се уште постои. Но, ние навистина не сакаме да зборуваме за тоа денес. Не, повеќе би сакале да погледнеме што има на теренот за жените кога станува збор за женскиот фудбал. И затоа сакаме да ја запознаете Хрватката Ана Марија Марковиќ. Игра за швајцарскиот клуб Скакулец Цирих и веројатно многу погледи се вперени во неа без разлика дали е во неа топката или не.

Слични Вести
Menu